Untitled Document

 

Untitled Document

New Life Menighet

Radio New Life

Misjon

 

 

 

"Radio New Life Ålesund"

Fra starten 1988


  Untitled Document
 
Untitled Document

Så er vi da sendebud i Kristi sted,som om Gud selv formante ved oss; Vi ber i Kristi sted: La eder forlike med Gud! 2.Kor.5,20

 
Untitled Document

Nettradio

 
Untitled Document

VÅRE SENDETIDER

MAND-FRED. 11.00-12.00 og 19.30-21.00. LØRDAG 13.00-18.00. SØNDAG 11.00-15.00 NATTSENDING MANDAG 22.00-07.00. ONSDAG 23.00-07.00. FREDAG 22.00-24.00

Utenom disse tidene er det samarbeidsradioene Radio Sunnmøre og Radio Nordvest som er på lufta.

Programoversikt

 
 
Untitled Document
 
 

Radio New Life blir født.

Henning Breivik

Takket være brennende ildsjeler og pådriverene for å søke nærradiokonsesjon ble det våren 1988 laget til og sendt søknad om nærradiodrift. Ildsjelene bak dette var Tor Rødseth, Per Lindseth, Dag Dyb og Håkon Nilsen. Det ble lagt ned et stort frivillig arbeid med og få dette etabler og igangsatt, mange kvelder og netter gikk med til å få dette pionærarbeidet opp og gå. Vi fikk svar fra Nærkringkastningsnemda den 14.10.1988, og samme høst startet vi opp med egne sendinger. Radio New Life hadde søkte om konsesjonområdet i Ålesund - Haram - Sykkylven - Skodje og Sula . Sunnmørsposten som da eigde sendernettet og hadde gjort en kjempejobb med og etablere og få dette til og gå, var til stor hjelp for oss i denne tiden. Sammen med mange andre nærradioer som på den tiden var på lufta - og nye kom til var det et stort apparat som måtte til for å koordinere sendetider m.m. Den første sendingen som ble kringkastet fra Radio New Life var fra leid studio i Ålesund, og dagens gjest var Ronald Gundersen, og programledere var Per Lindseth og Håkon Nilsen. Programet var laget hjemme i stuen på Flisnes og ble kringkastet fra en kassetspiller. De neste sendingene var også fra enkle og provisoriske lokaler i Nedre Strandgt.54. Teknisk utstyr og mixrofoner ble plukket med fra ulike stuer og hjem, og en stor entusiasme fra alle medarbeiderene gjore det mulig for oss og holde dette igang.

Etter hvert ble det utvidet med eget studio, nyere utsstyr ble innkjøpt, og det ble etter hvert faste programledere som tok ansvar for sendingene fra Radio New Life. Vi har hatt gleden av og ha masse herlige mennesker med oss i staben opp igjennom årene, alle har gjort en stor innsats for å lage en god kristen radioprofil, noe som resulterte i mange lyttere og mennesker som søkte kontaktet med bønn om hjelp. Radio New Life "åpnet et nytt vindu mot himlen" som en utrykkte det, og mange var de vi fikk be for. Bønn til frelse, bønn for syke og slitene sjeler ble noe av det som kjennetegnet radio New Life i denne tiden. Idag er vi i moderne lokaliteter og studio i Blindheimsbreivika, og opplever at vårt programutvalg og våre sendinger når ut til et stadig større publikum.

Programledere: Om vi skal forsøke og nevne noen av de programledere som har vært med oss opp igjennom årene, må vi starte med: Per Lindseth, Tor Rødseth, Dag Dyb, Else Marie Tennøy, Synnøve Hope,Trude Kejzar, Kari Jacobsen, Lise Dyb, Roger Skarbø, Pål Grytten, Magnar Hagerup, Fridgeir Walderhaug, Marit & Henning Breivik, Inger & Johan Grytten, Mikael Elias Nilsen, Anne-Marie & Jarle Honningdal, Torunn & Halvard Stadsnes, Jørn Johansen, Hjørdis Driveklepp. Programledere idag er : Kari Jacobsen, Dag Frode Ystenes, Ester Blindheim og Håkon Nilsen.

Gjester: Et utall av gjester og predikanter har vært innom Radio New Life. Jack Coe, Arild Edvartsen, Arnfinn Clemetsen, Ronald Gundersen, Tom Arild Fjeld, Inngalill & Vello Vaim, Inger Harrington, Pastor:Jan Hagen, Hanne & Egon Falk, Pastor Jan Halvorsen, Svein Johnsen, Synnøve Ånensen,m.fl.

 

 
Untitled Document

 

© 2012 New Life Ålesund